Over ons

Al sinds de oprichting in 1994 zijn service, kwaliteit, innovatie en klantvriendelijkheid belangrijke kernwaarden bij Autobedrijf Cocar. Vanaf 1 februari 2003 wordt het bedrijf gerund door Mike van den Goorbergh. Hij heeft er voor gezorgd dat er een enthousiast team voor u klaar staat wat bestaat uit een vijftal ambitieuze mensen. Zij staan altijd voor u klaar in de werkplaats, showroom of bij pech onderweg.

 

Waarom Autobedrijf Cocar:

  • 6 dagen per week geopend
  • Geen complexe bedrijfsstructuur
  • Optimale snelle service
  • We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen
  • Indien nodig, gratis vervangend vervoer
  • Hoge eisen aan dienstverlening
  • Ruim assortiment
  • De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

 

Het Cocar teamHet team van Autobedrijf Cocar: Mike, Christian, Sebastiaan, Ferdy & Benno

 

Kennis

In onze uitgebreide werkplaats staan goed opgeleide monteurs die uitstekend met de moderne apparatuur overweg kunnen. Ook volgen ze diverse trainingen om met de moderne technieken mee te groeien. Daarnaast blijven wij binnen ons bedrijf investeren in de moderne technische en elektronische gereedschappen. Zo zijn wij DEKRA-gecertificeerd om aan hybride auto’s te werken en zijn wij een RDW-erkend keuringsstation.

 

Verkoop

Onze sterk wisselende voorraad telt gemiddeld 25 auto’s en bestaat uit jonge, frisse en nette occasions. Tevens worden al deze auto’s geleverd met BOVAG garantie. Bij ons krijgt u geen gladde verkooppraatjes of rare addertjes onder het gras. U ontvangt eerlijke uitleg, advies en begeleiding om op die manier een voor u zo goed mogelijke keuze te realiseren.

 

Door een uitgebreid netwerk staan wij garant voor een optimaal aanbod tegen een scherpe prijs. Staat uw wensauto niet tussen ons aanbod? Geef uw wensen aan ons door en wij kunnen voor u uw droomauto zoeken.

 

Wij behartigen ook de (financiële) belangen van onze klanten bij allerlei soorten verzekeringen en andere financiële voorzieningen. Wij brengen uw situatie en wensen in kaart en brengen op basis daarvan een passend advies uit.

 

De showroom van Cocar

 

Garantie

Goed om te weten is dat uw auto rijklaar wordt gemaakt in hetzelfde bedrijf als dat hij verkocht is. Wat wordt beloofd wordt ook gedaan. Dit geldt ook voor uw garantie. Wij geven garantie die inhoud bied. Op auto’s tot en met 4 jaar geven wij 1 jaar BOVAG garantie. Op oudere auto's geven wij 9,6 of 3 maanden BOVAG garantie, corresponderend met de leeftijd van de auto. Garantie is voor ons duidelijk: problemen in de garantieperiode, wij lossen het op!

 

Pech onderweg

Autobedrijf Cocar beschikt over een auto-ambulance waarmee een auto eenvoudig opgeladen en vervoerd kan worden. Wij zijn hier dagelijks voor bereikbaar en indien mogelijk regelen wij vervangend vervoer. Voor deze dienst rekenen wij binnen in een straal van 10 km geen kosten, daarbuiten rekenen wij een kleine vergoeding.

 

Het pand van Cocar BV.