Over Cocar

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Al sinds de oprichting in 1994 zijn service, kwaliteit, innovatie en klantvriendelijkheid de kernpunten waar wij als team voor staan. Autobedrijf Cocar b.v. is een OFFICEEL partnerbedrijf van de ANWB.
Wij zijn een no-nonsens bedrijf waarbij U als klant centraal staat, korte lijnen en direct contact!

Ons team bestaat uit een 5-tal ambitieuze mensen die voor U klaar staan in de werkplaats, showroom of bij pech onderweg.

img-display

De werkplaats

In onze uitgebreide werkplaats staan goed opgeleide monteurs die uitstekend met de moderne apparatuur overweg kunnen. Hierdoor kunnen alle auto’s vakkundig worden onderhouden en/of gerepareerd.

Vervangend vervoer? Wij beschikken over een 4 tal leenauto’s welke gratis op afspraak zijn te gebruiken.

Zonder innovatie geen toekomst, daarom worden onze monteurs regelmatig bijgeschoold over de nieuwste technieken. Zo zijn wij DEKRA gecertificeerd om aan Hybride auto’s te werken.

Wij zijn een door de RDW erkend APK keuringstation, dit betekend dat u naast onderhoud en reparatie ook Uw auto A.P.K. kunt laten keuren bij ons.
Ook voor schade aan Uw voertuig kunt U bij ons terecht, wij werken voor diverse maatschappijen, en vervangend vervoer is beschikbaar.

Airco service is bij ons altijd goedkoop!! Like onze facebookpagina en blijf op de hoogte van onze acties!!

Verkoop

Onze sterk wisselende voorraad telt gemiddeld 25 auto’s. Deze auto’s vallen in recente bouwjaren en worden met BOVAG garantie geleverd.

Door een uitgebreid netwerk met groothandels, dealers, garagebedrijven en leasemaatschappijen staan wij garant voor een optimaal aanbod is nette occasions tegen een scherpe prijs.

Natuurlijk kunnen wij niet elke auto op voorraad hebben, maar door ons uitgebreide netwerk kunnen wij voor U een auto zoeken die aan Uw wensen voldoet.

Ons verkoopbeleid is simpel en doeltreffend, geen gladde verkooppraatjes of rare addertjes onder het gras, maar gewoon een eerlijke uitleg en begeleiding om zo, een zo goed mogelijke keuze voor u te realiseren.

Garantie

Goed om te weten en wellicht geruststellend is dat uw auto rijklaar wordt gemaakt in hetzelfde bedrijf als dat hij verkocht is. Wat wordt beloofd wordt ook gedaan. Dit geldt ook voor uw garantie. Veel bedrijven geven zomaar 2 jaar volledige garantie, dit is in de praktijk onmogelijk, wat achteraf tal van ergernissen tot gevolg heeft (u kent vast zelf wel de voorbeelden hiervan).

Wij geven garantie die inhoud bied. Op jonge auto’s tot en met 4 jaar geven wij 1 jaar BOVAG garantie, op oudere 9,6 of 3 maanden BOVAG garantie corresponderend met de leeftijd van de auto. Garantie is voor ons duidelijk: problemen in de garantieperiode, wij lossen het op!

U staat met pech, wat nu?

Autobedrijf Cocar beschikt over een auto-ambulance waarmee een auto eenvoudig opgeladen en vervoerd kan worden. Wij zijn hier dagelijks voor bereikbaar en indien mogelijk regelen wij vervangend vervoer. Voor deze dienst rekenen wij binnen in een straal van 10 km geen kosten, daarbuiten rekenen wij een kleine vergoeding.

WAAROM COCAR?

  • 6 dagen per week geopend
  • Geen complexe bedrijfsstructuur
  • Optimale snelle service
  • We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen
  • Indien nodig, gratis vervangend vervoer
  • Hoge eisen aan dienstverlening
  • Ruim assortiment
  • De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

anwb_cocar

Back to top